Picture Konferencen “Klima, økologi og merværdi i Odsherred” 23. september 2017 blev åbnet af borgmester Thomas Adelskov.
Tryk på billedet, så zoomer det op.
Vi producerer små videoer om producenterne til brug på kortet.
Første video herunder er om konferencen og projekterne.
Picture Konferencen blev startskuddet til 3 nye projekter, der blev præmieret på grund af kvalitet i beskrivelsen og fordi, der var valgt en troværdig tovholder.

Jesper Zeihlund, NCLF,  er tovholder på gartner-elev-projektet hvor lokale gartner-elever får tildelt et stykke jord på deres sidste skoleår. -et stykke jord som de skal samarbejde om.
Og som de må beholde brugsretten til på længere sigt.
– Det er intentionen at slå to fluer med et smæk og både skabe en større råvaremangfoldighed og samtidig styrke iværksætteri og bosætning

Jacob Antvorskov, Alternativet, er tovholder på et projekt der skal få 25 % af kommunens madindkøb til at være lokale (og på sigt økologiske) i 2019.

Projektet skal blive et samarbejde mellem Politikere, Økologisk Landsforening og Odsherred Landboforening i Nykøbing.

Claus Marcussen, Dansk Tang, er tovholder på et virksomhedskoncept, der stiller sig selv det dogme KUN at bruge råvarer inden for kommunegrænsen til at fremstille en Geopark-menu:

Lokale måltidsløsninger, som kan tilberedes i både en hverdagsudgave og en fin mad-udgave. Det handler om at forædle de lokale produkter med brug af godt håndværk og forudsætter et andelslignende samarbejde mellem producenterne.

Picture Økologisk Odsherred er en frivillig, tværfaglig og tværpolitisk forening.

CVR: 38 61 63 66

Bliv medlem og støt Økologisk Odsherred: Indbetal 100,- på
Bank: 0517 280837
- husk dit navn og mailadresse ;-) så har du betalt kontingent til og med 2018!

Adresse: c/o Peter Arklint, Kærsangervej 7, 4581 Rørvig

Foreningens formål er at fremme økologi i Odsherred, for eksempel ved at arbejde for at der bliver flere meningsfulde uddannelses-, praktik- og arbejdspladser i forbindelse med økologi i Odsherred.

Foreningen organiserer frivillige i arbejdet med at fremme foreningens formål.

Bestyrelsen:
Picture Find Økologisk Odsherred på facebook