Picture Økologisk Odsherred er en frivillig, tværfaglig og tværpolitisk forening.

Bliv medlem og støt Økologisk Odsherred: Indbetal 100,- på
Bank: 0517 280837
- husk dit navn og mailadresse ;-) så har du betalt kontingent for 2018!

Foreningens formål er at fremme økologi i Odsherred, for eksempel ved at arbejde for at der bliver flere meningsfulde uddannelses-, praktik- og arbejdspladser i forbindelse med økologi i Odsherred.

Foreningen organiserer frivillige i arbejdet med at fremme foreningens formål.

Kontakt: Peter Arklint, forperson, Lone Limkilde, næstforperson, Vivi Arklint, kasserer, Ivan Normann Andersen, bestyrelsesmedlem

Adresse: c/o Peter Arklint, Kærsangervej 7, 4581 Rørvig
CVR: 38 61 63 66

Kortet viser økologer i Odsherred. Du kan bruge det som det er - eller zoome op.

På en række af økologerne er der link til deres hjemmeside og en video.
Du kan se videoerne herunder - det er en spilleliste med mange videoer.

Picture Konferencen “Klima, økologi og merværdi i Odsherred” 23. september 2017 blev åbnet af borgmester Thomas Adelskov.
Tryk på billedet, så zoomer det op.
Picture Konferencen blev startskuddet til 3 nye projekter, der blev præmieret på grund af kvalitet i beskrivelsen og fordi, der var valgt en troværdig tovholder.

Jesper Zeihlund, NCLF,  er tovholder på gartner-elev-projektet hvor lokale gartner-elever får tildelt et stykke jord på deres sidste skoleår. -et stykke jord som de skal samarbejde om.
Og som de må beholde brugsretten til på længere sigt.
– Det er intentionen at slå to fluer med et smæk og både skabe en større råvaremangfoldighed og samtidig styrke iværksætteri og bosætning

Jacob Antvorskov, Alternativet, er tovholder på et projekt der skal få 25 % af kommunens madindkøb til at være lokale (og på sigt økologiske) i 2019.

Projektet skal blive et samarbejde mellem Politikere, Økologisk Landsforening og Odsherred Landboforening i Nykøbing.

Claus Marcussen, Dansk Tang, er tovholder på et virksomhedskoncept, der stiller sig selv det dogme KUN at bruge råvarer inden for kommunegrænsen til at fremstille en Geopark-menu:

Lokale måltidsløsninger, som kan tilberedes i både en hverdagsudgave og en fin mad-udgave. Det handler om at forædle de lokale produkter med brug af godt håndværk og forudsætter et andelslignende samarbejde mellem producenterne.

Picture Find Økologisk Odsherred på facebook